Berättelse från Mosul

Jag kom till Sverige och därför berättar jag min historia och varför kom jag till Sverige

Al-Da’esh-terrorist dödade min bror som var student vid Mosul University och chefen för Mosul University Students Union. De kidnappade honom i två dagar efter två dagar hittade vi min bror i Rättsmedicinsk sjukhus. Då lyckades polisen fånga en av terroristerna och erkände att han var en ISIS-kriminella gäng. Efter det började isis hota min familj att döda de om vi inte tar tillbaka anmälan. Efter det dödade ISIS- terroristen min far och skadade med att skjuta min bror och min brorson som var ett barn och en vecka senare sprängde ISIS- gänget vårt hus och tände på bilarna som mina bröder och far ägde och sedan försökte de mörda mig i skogs område i Mosul innan de ockuperade Mosul helt. Filmning av hela händelsen på när han siktade riktade pistolen mot mig där pistolen stannade fungerade inte samtidigt som irakiska armén kunde komma in och jag kunde fly därifrån och efter ockupationen av ISIS i Mosul, började de att leta efter min familj och bilder på mina bröder på alla Mosuls gator hängdes ut för att komma åt mig och min familj ifall någon vet eller känner oss. Efter det flydde jag till Turkiet och sedan till Sverige och sökte asyl. Efter det bombade de vårt andra hus och dödade de min farbror och när de gjorde det då filmade de det hela.