”Hundratals unga IS-anhängare befinner sig nu i Europa som sovande celler”

Isis attackerade våra byar 23/02/2015, och tog hela befolkningen 230 (män, kvinnor och barn)som befann sig i byarna under natten som gisslan. Bland de fanns min mamma, pappa,  farbror och min kusin.

Isis förstörde 10 kyrkor. De gick i kyrkot och avlossade skott och dynamiten under vapen hots beordrade oss att gå på korset och krossade ikonerna för Jesus och Maria och det enda orsaken var att vi är kristna.

Sedan flyttades gisslan med bilar  till Aljabel där blev alla misshandlade och förnedrade med piskan, knytnäveslag , slog dem vapen, spotta  på de av isis anhängare bara för att vi är kristna.

Efter det flyttade de oss till Alshaddade och satt vi fängslade ett år och blev lika illa behandlade som ovan samt Isis tog med sig våra vackra unga tjejer som sex slav. De tog 3unga tjejer som aldrig kommit till baka och mördade 5 unga män bland de bar läkare och civilingenjör. Resten av gisslan hade, 1.konvertera till Islam, 2. betala löse summan och lämna landet, 3.  eller att dö. Våra medlemmar i våra församlingar i hela världen samlade in löse summan På 3,000,000,us dollar till oss, då blev alla free släppta utan 3 unga kvinnor som aldrig kom tillbaka.

Byarna som attackeradesav isis är i Syrien

Hundra tals av unga Isis anhängare befinner sig nu Euoropa som sovande celler. Enligt Sahira domstol i Alshadade dem kommer att skapa islamiska stater i Sverige och Europa detta meddelande hördes när domen föls och alla fick höra detta som befann sig i domstol lokalen