En ung man från Al Raqqa

Jag är en ung man från Al Raqqa

Jag har bott 2 månader där vid perioden när Daesh tåg över al Raqqa.

Jag såg många of deras jätte Dåliga gärningar åt min stadens folk

Det var förbjudet att röka, och cigaretter får inte säljas i kioskerna , man får inte sitta i ett cafeterian , man får inte använda parfymen (!), man får inte kamma håret , man får inte ta Jeans på sig

Jag såg dem (Daesh) när dem dödar som tillhör syrisk armen, efter de (Daesh) tågöver en säkerhetskontroll. Daesh skära soldaternas huvud och hägnade deras huvud framför oss. På staketet av *el Naeim hall och Dawar al sa’a* (Glädje sal, och Klockans hus).

Daesh också kastade några personer över tacket till golvet eftersom de varit Homosexuella.

För min familjen s egendom, Daesh tåg alla våra hus eftersom de sade att min far som filosofien och social kunskaps lärare är icke troende i deras ögon.