”Om jag kommer tillbaka till Syrien eller Irak ska han döda mig”

Sedan min barndom har jag fått misshandla från min far, jag var på grund skolan när min Pappa bruckar att slå mig hård, när jag varit 13 år gammal tvungit han mig att gifta , jag lämnade skolan, jag kunde inte försatta min utbildning, sen min mamma gjorde problem med honom på grund avd detta , de skilde sig.

Vid 14 år gammal blivit jag gravid, sedan födde jag en flicka

I början av tragedi i syrian min man gick till Islamiska staden som kallas Daesh och bliv en av dem, sedan började tragedi i mitt liv, min man brukar att slå mig men efter han blir tillhör daesh slå han mig ännu värre, förnedrar mig och förolämpar mig hela tiden.

Han bruckar säga till mig att jag måste iklädde mig med islamiska klädder (enligt shareea) som gömmer hela kroppen. Om säger jag nej till honom slår han mig mer

På engång jag varit gravid och det var min 6:e månaden, och slå han mig jag tappat barnet .

När ville jag att fly viste han och slå mig mer och mer och försökte han att döda mig, men äntligen lyckade jag att fly från honom och jag blir en asylsökande i landet av mänskligheten och rättvis Sverige.

Tyvärr kund inte jag att ta min dotter med mig, han tåg henne med sig och gick till backa till Iraq tills nu

Set bli 5 år sedan såg jag henne för siste gången.

Nu skicka han till mig hotbild hela tiden att om jag kommer tillbaka till syria eller Iraq han ska döda mig.