En kvinna från Raqqa

Jag är syrisk från al Raqqa.

Alraqqa är en liten satden av 500 Tusen personer som bokfolkning. Vet alla känner varandra

Vi levde ett enkelt liv, göra allting som helst , men inte att dela i politisk. Generellt finns det korruption i alla syriska myndigheterna.

Vi är jätte kändes familj i staden, som består av pojkar och flickor , en av mina systrar är lärare  hon är 40 år gammal hennes man är också lärare , När beväpnade organisationer kommit till våra staden liksom Alnosra och Daesh efteråt, tvingade min syster att flytta till Leticia, efter som all skolor i AlRaqqa var stängdes , och hennes barn redan studerade i Leticias universitet.

Efter ett tag hörde hon att någon organisation tåg över hennes hus så bestämde hon att komma tillbaka till Alreqqa och må förstår var för gjorde dem så här.

När kommit hon till al Raqqa gick hon till Informationsbyrån och frågade hon om vad hänt till hennes hus

Så de sade till henne att hon är icke troende, och hon reagera med syriska myndigheterna (Syriska systemet av Al-Asad) efter som arbetar hon i en av Leticias skolor.

De Kidnappa henne och låg henne i en plats som kunde inte vi att hitta, efter en och halvmånad min bror gick till de och frågade de om henne, de sade till honom att de kommer att döda halshugga henne efter två dagar efter som hon är icke troende och dela med icke troende syriska systemet.

Min bror försökte att försvar henne , han är advokat men de sade till honom om du diskotera mer om detta du få dödensstraff liksom henne.

Min bro kommit tillbaka hem hopplöst och deprimerat, en dag efter Dog han, en dag till de dödat min syster.