Skriv en hälsning eller kommentar

Här kan du skriva en hälsning eller kommentar angående polisanmälan. Främlingsfientligt innehåll och hot kommer inte att tolereras.

6 reaktioner på ”Skriv en hälsning eller kommentar”

  1. Frank Pettersson

    Fantastiskt bra initiativ! Alla de som drabbats av Daesh har nu en möjlighet att berätta. Ju fler berättelser, desto större chans att regering och riksdag tvingas inse det orimliga i att hundratals IS-anhängare går runt i Sverige, utan att ens ha fått en anklagelse mot sig.

  2. Ett alldeles utmärkt initiativ. Sorgligt att det är privatpersoner som måste ta dessa steg för att ge upprättelse åt offren.

  3. Att några kliver fram och agerar är hedersvärt!! Sätter ännu större fokus på den inaktivitet och handfallenhet vi hos regeringens strutspolitik.

  4. Hej

    Vill djupet av min hjärta att s.k abo raad och hans kompisar blir utvisade så fort så möjlig, vill inte ha sådana extrema terrorister i landet, vilket är inte förenligt med islam och skadar islams anseende.
    Vill ha en trygg land för alla hederliga Svenskar oavsett vilken religions tillhörighet man har, så att våra barn, barnbarn ska växa i trygghet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *